Spiller/Trænerbørs

Send en mail til dbtu@dbtu.dk og sæt en profil på dbtu.dk! 

Eksempel 1: Spiller eller træner søger klub. Skriv i hvilken række du kunne tænke dig at spille, hvilken række du tidligere har spillet i, om hvilke ambitioner du har for den kommende sæson - eller på hvilket niveau du ønsker at være træner, samt om dine trænererfaringer. Underskriv med navn, tlf.nr. og mailadresse.

Eksempel 2: Klub søger spiller eller træner. Skriv hvilke behov klubben har og hvilke krav der stilles for at udfylde pladsen. Underskriv med klub + kontaktpersons navn, tlf.nr. og mailadresse.

Tysk klub søger spiller
SVF Friedrichsgabe (Hamburg nord) søger en kvindelig spiller til hold i Oberliga Nord i sæson 2018/2019. 
Hvis du er interesseret så kontakt Bettina Ludwig, mail bl_com@wt.de eller på tlf.: (+49) 176 615 395 60.

Ukrainsk pige søger klub
Alina Shvorak, der bor i Kiev, og som i de seneste sæsoner har spillet bl.a. 2. Bundesliga i Tyskland søger klub for sæson 2018-2019 i Danmark eller Sverige. Alina kan træffes på mail alinashvorak96@gmail.com eller på tlf.: (+38) (0)955 333 068.


TSB Flensburg sæson 2015-2016. Fra venstre Pernille Pødenphant Søndergaard, Alina Shvorak (Ukraine), Martina Stiková (Tjekkiet) og Sofie Egeholt Bang.

Klub søger træner (5/2-2018)
Vi er en lille bordtennis klub ved Hedehusene, som desperat har søgt efter en træner gennem de sidste to år uden held. Vi er tre gutter i 40'erne og spiller i serie 3. Vi søger en træner, som kan give lidt feedback på vores spil, sparre lidt og måske sætte en eller anden bordtennismæssig udvikling i gang? Vi er klar til at betale en pæn timeløn. Kontakt: Kenneth Omkvist, Reerslev IF på tlf. 26 79 65 06.

Ungdomstræner søges
Esbjerg Bord-Tennis Klub søger ungdomstræner til at varetage træningen af vores ungdomshold, samt udviklingen af vores talentfulde ungdomsspillere. Vi forventer at du kan sætte retningen for vores ungdomsafdeling, samt at du er aktiv i forhold til de aktiviteter der skaber sammenhold og klubånd for ungdommen. Træningen tilrettelægges og udføres i samarbejde med vores unge og dygtige trænerteam. Som ungdomstræner er du desuden den som tilrettelægger stævnedeltagelse samt sociale arrangementer, i fællesskab med vores aktive og engagerede ungdomsudvalg. 

Interesseret - eller yderligere information, kontakt formand Jeanette Duvander på Jbduvander@gmail.com"

HØRNING BTK SØGER SPILLERE TIL SERIE 2
På grund af en rygskade samt et jobskifte søger Hørning BTK hermed 2 nye spillere til vores serie 2 hold til den kommende sæson. De øvrige spillere på holdet er Uffe Thorup og John Hedegaard, og holdet har klare ambitioner om oprykning, hvis de rigtige spillere melder sig på banen. Hørning BTK er en klub med en positiv social profil (”HYGGE” can change the world) og en seniorafdeling med ca. 30 aktive turneringsspillere fra 2. division og ned til Serie 5. Til den kommende sæson har vi tilknyttet træner Anders Kliver, som står for én gang ugentlig fællestræning tirsdag aften med kvaliteten i højsædet. Derudover er der yderligere mulighed for individuel træning om torsdagen. Henvendelse til formand Ole Munck på mobil nr. 23674387 eller på mailadressen ole@compurevision.dk

Maltesisk par søger dansk klub
To af Maltas bedste bordtennisspillere Therese Genovese og James Camilleri er på jagt efter en dansk klub. De er i fuld gang med at undersøge mulighederne for at bo, arbejde eller studere i Danmark og selvfølgelig også finde en bordtennisklub, hvor de kan spille på hold. Når navnet Genovese lyder bekendt, så er det fordi Therese er datter af Mario Genovese, der er en god bekendt af dansk bordtennis og specielt af Roskilde, hvor han boede (hos Ole Rasmussen) og trænede fra 1982-1985. Han spillede på BTK 61’s næstbedste hold. Hvis du har mulighed for at hjælpe det unge maltesiske par, så kan de kontaktes på følgende måde:

James Camilleri: jmscamilleri@yahoo.com
Tlf.: (+35) 699 435 574

Therese Genovese: star_thery@hotmail.com
Tlf.: (+35) 679 981 666

Albertslund Bordtennis søger spiller
Serie 1 spillere søges til social klub på vestegnen.
Albertslund Bordtennis søger hermed efter 1 - 2 mand på serie 1 niveau til truppen til vores 1 hold som blev nr. 3 i serie 1 i denne sæson. AIF bordtennis er en god social klub som næste sæson vil arbejde på, at lave noget træning samarbejde med diverse nabo klubber på samme sportslige niveau.
Henvendelse til Per Rødgaard på tlf.: 28 68 80 82 - mail: prh@adm.ku.dk

Stenløse Bordtennisklub søger spillere
Stenløse Bordtennisklub søger spillere til både serie 2, 3 og 4, da flere af vore medlemmer er stoppet. Vi er en meget social klub med fast træning 1 gang om ugen. Vi spiller primært for hyggens skyld. De fleste af vore spillere er old-boys spillere.
Henvendelse til Steen Roslund på telefon 28 93 37 11 eller på mail steenroslund@outlook.dk eller Jan Jørgensen tlf 40 44 42 57.