Rating

Ratinglisten 2015/2016

Ratingtabel  

ForskelUventet ResultatUventet ResultatVentet ResultatVentet Resultat
 GevinstFradragGevinstFradrag
00075
01-247575
25-49121064
50-74161453
75-99191743
100-199222033
200-299221822
300+221512

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ratinglisten i starten af sæsonen
Reglen for at blive vist på ratinglisten er, at man skal have spillet minimum 1 kamp. Derfor vil listen i starten af sæsonen kun vise de spillere, som har spillet kampe i den nye sæson. 

Vil du se den fuldstændige liste, skal du sætte flueben i feltet Vis alle og klikke på Søg. Først når alle turneringerne er startet, vil du kunne slippe for at bruge Vis alle/Søg.

Ændring af rating uden at der er spillet kampe
Efter en opdatering kan det se ud som om, at en spiller har tabt/vundet ratingpoints – selv om pågældende ikke har spillet nogen kampe.

Forklaringen er denne:
Når der sker en ny opdatering kigger systemet på den foregående opdatering og viser i +/- kolonnen forskellen mellem det forrige ratingtal og det nye.

Hvis der er sket en ændring uden at der har været spillet kampe i perioden er årsagen, at der er blevet foretaget en rettelse hos en eller flere af modstanderne. Det kan f.eks. være en for sent indtastet kamp eller rettelse af en kamp med en forkert vinder. Sådanne rettelser kan bevirke, at en modstanders ratingtal er reguleret og derfor er beregningsgrundlaget anderledes.

Derfor er +/- kolonnen kun vejledende. Skal du se den 100% rigtige beregning af dit ratingtal, så skal du klikke på dit navn på ratinglisten og derefter på dit kamptal på næste skærmbillede, som er din spillerprofil. Her kan du se systemets beregning af dine kampe.

Når du ser på ratinglisten, så vær opmærksom på, at der kun vises spillere, der har løst licens og har spillet minimum 1 kamp.
Hvis du vil se listen med alle spillere - også dem der ikke har spillet kampe endnu - så skal du sætte et flueben i feltet "vis alle" og klikke på "søg".

Listen opdateres som hidtil en gang om ugen - natten mellem onsdage og torsdage. Ved opdateringen starter beregningen forfra og opsamler eventuelle rettelser undervejs.

Ratinglisten

Lidt om Ratinglisten. Se også Stævne/rating reglementet.

Hvem er med på listen?
DBTU’s ratingliste omfatter alle registrerede spillere, som har spillet minimum 1 singlekamp i Danmarksturneringen, Lokalunionernes holdturneringer, danske og lokale individuelle mesterskaber, stævner godkendt af DBTU samt forskellige andre arrangementer efter aftale med DBTU’s Stævne/Ratinggruppe.
Alle turneringskampe fra Danmarksturneringen og lokalunionernes holdturneringer tæller automatisk med til Ratinglisten.

Hvornår opdateres listen?
Ratinglisten opdateres hver uge. Det sker natten til torsdage. Kampe til og med søndag er med i den efterfølgende opdatering. Sidste frist for indtastning af resultater fra disse kampe er onsdag inden midnat.

En spillers ratingtal
Slutratingtallet for en sæson er lig med startratingtallet for den nye sæson. Nye spillere får tildelt et ratingtal efter tabellen med startratingtal. Tallene i tabellen er for nybegyndere. Klubberne skal anføre sit skøn over en ny spillers ratingtal, såfremt spillerens styrke er til et højere ratingtal end tallene i tabellen. Dette skal ske ved registreringen af spilleren i Klubportalen.
Der foretages kontrol af en ny spillers startratingtal efter den ratingopdatering, hvor spilleren første gang optræder på listen.

Søgning på ratinglisten
Den viste liste omfatter alle spillere rangeret efter deres aktuelle ratingtal. Herudover er der følgende søgemuligheder: køn, aldersgruppe, union, ratinginterval, klub og spiller.

Peter Tranto, Stævne/rating/IT gruppen.