Vanvittigt comeback

På billedet er det fra venstre Lars Thomsen, Jan Mandinec, Carsten Thomsen, Aske Marius Randa, Oleksiy Bryzhatyuk og Steffen Pedersen fra Tateni.

I november 2017 opfordrede vi her på hjemmesiden alle til at sætte ekstra kulør på hjemmesiden ved at dele personlige bordtennis-historier med os andre. Læs artiklen “Fortæl en anekdote” her

Vi fik hurtigt et par henvendelser, som blev bragt her på hjemmesiden. Men vi vil gerne have flere af de sjove og forunderlige episoder, som fortjener at blive fortalt til alle batsvingere!

Undertegnede er faldet over en holdkamp, som godt nok er fra sidste sæson, hvilket dog ikke gør den mindre usædvanlig.

Vi skal tilbage til den 25. februar 2017, hvor Tateni var kommet godt fra start i 3. divisionskampen mod de unge løver fra B75 (4) i en samling i Vejle. Tateni førte således med 6-0 i holdkampen, inden det lykkedes for B 75 (4) at vende kampen på hovedet og vinde med 8-6.

”Det var på papiret en meget jævnbyrdig kamp, som gik vores vej til at begynde med”, fortæller Carsten Thomsen fra Tateni, der tre dage forinden kunne fejre 50 års fødselsdag.
Tateni bragte sig foran med 6-0 ved bl.a. at vinde fire kampe, der måtte ud i et 5.- og afgørende sæt.
Det unge Hirtshals-hold vandt dernæst otte kampe i træk, hvor af fem måtte ud i et 5.- og afgørende sæt, én kamp blev vundet med 3-1 i sæt og i de sidste to kampe sejrede B75 med 3-0 i sæt.

”Vi kæmpede afsindigt, men pludselig var marginalerne ikke længere på vores side”, siger Carsten Thomsen.

Tateni havde samme formiddag spillet 7-7 mod Vejle (2) i en anden vigtig kamp omkring nedrykningsstregen. Tateni sluttede dog med at holde sig i rækken, mens Vejle (2) og B 75 (4) sluttede under nedrykningsstregen.


I samme artikel-serie finder du:
“Min karrieres højdepunkt” – læs artiklen her
“En vild holdkamp” – læs artiklen her


Tateni i kamp i sæson 2016-2017. Foto: Tateni BTKs hjemmeside.


På bænken den trofaste Tateni-tilhænger Hardy Hansen, som undertegnede senest talte med ved DM senior for små to uger siden i Hjørring.

Læs også artiklen “En gæv nordjyde” om Hardy Hansen skrevet i forbindelse med hans 75 års fødselsdag den 19. april 2014. Klik her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk