Med udviklingsprojektet

Udviklingskonsulent Annette Westermann og klubkonsulent Christoffer Petersen var mandag på Bornholm, hvor det stod på besøg hos pensionisterne i Knudsker, strategimøde med BBTU og et informationsmøde med de Bornholmske klubber.

Formiddagen startede i Knudsker, hvor 14 glade bordtennisspillende motionister, med Aase Thorsen i spidsen, fortalte om Knudskers pensionistafdeling. Besøget er et led i DBTU motionistsatsning i forbindelse med udviklingsprojektet. Konsulenterne var på jagt efter den gode historie omkring bordtennis for motionister og vi fik alle forventninger opfyldt. Det var dejligt at høre, hvor stor interessen var for at spille bordtennis i dagtimerne – faktisk var et opslag i Netto, nok til at afdelingen havde medlemmer, der kunne benytte de faciliteter, der ellers stod tomme i dagtimerne. 

Dagen fortsatte i Hasle IF, hvor Christoffer “Stuff” Petersen udnyttede tiden mellem møderne til at tage sin trænerkasket på og køre et træningspas med syv håbefulde talenter fra klubben. Sidst på eftermiddangen var strategien for implementeringen af udviklingsprojektet på Bornholm på programmet. Der blev sammen med BBTU tid til en gennemgang af udviklingsprojektets mål, delmål og ikke mindst en statusopgørelse over delmålene for 2011, inden snakken faldt på, hvordan bordtennisfremtiden ser ud på Bornholm, og hvordan midler og ressourcer i udviklingsprojektet kan understøtte udviklingen af flere medlemmer og flere klubber i det Bornholmske. 

Aftenen fortsatte med et informationsmøde for de Bornholmske klubber og med et imponerende fremmøde og god spørgelyst kom snakken også ind på andre ting end lige udviklingsprojektet f.eks. emner som forældreinvolvering, Bordtennis Aldersrelateret Træning (BAT) og uddannelse.  

Alt i alt en super dag i det Bornholmske – tak for gæstfriheden.   

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk