Mattias’ gruppe, status

Mattias Översjö (tv.) coacher Jonathan Groth ved European Games 2019. Foto: Rémy Gros.

Den seneste periode for projektgruppen har været meget speciel med tanke på pandemien. Mattias Översjö har evalueret den tredje periode:

Lige før pandemien ramte deltog vi i konkurrencer og med et godt resultat. Vi har gjort store fremskridt på verdensranglisten, og der tænker jeg mest på Martin Buch Andersen og Thor B. Christensen, der begge er gået mere end 100 pladser frem efter at have nået hver til deres hovedturnering på Challenger-touren. Meget spændende og god erfaring at have lykkedes med dette. Ellers har det været ret stille i denne periode, både med træning og turnering.
Men jeg vil gerne præsentere en ny spiller, som vi har taget med i projektgruppen; Patrick Skarsholm. En spiller, der har haft en meget positiv udviklingskurve i det forløbne år. Mange gode resultater internationalt og også i holdkampe i den svenske 1. division. Han har i den seneste måned været i Linus’ gruppe, og Patrick har gjort det godt.

Den næste periode

Vi ved ikke meget om den næste periode ang. turneringer og kampe. Vi skal først og fremmest sørge for at komme tilbage i fuld træningsaktivitet. Hvis der ikke er internationale turneringer, skal vi prøve at få flere træningslejre og træning af høj kvalitet. Den vigtigste ting nu er, at spillerne vender 100% tilbage både med bordtennistræningen og i den fysiske træning.

Læs Mattias’ rapport om den anden periode – bragt den 16/1-2020 her
Læs Mattias’ rapport om den første periode – bragt den 9/8-2019 her
Læs artiklen om Mattias, der blev bragt den 14/12-2018 her

Forfatter: Mattias Översjö/Carsten Egeholt
Kontaktperson e-mail: miniovis@hotmail.com