Mangelfuld ratingopdatering

Desværre er der to alvorlige mangler ved ratingopdateringen her pr. 22. marts 2007.

Kampene fra Brøndbys stævne glimrer ved sit fravær. Opdateringen har ikke fanget kampene. Årsagen hertil er, at arrangøren ved indtastning af stævnedata har indtastet, at datoerne for afvikling af rækkerne var den 17. og 18. marts 2006! Der skulle naturligvis have været indtastet 2007. Kun kampe fra drenge D er med på listen, da rækken er oprettet efterfølgende med det rigtige årstal.

Da opdateringen sker automatisk ved jeg ikke om opdateringen kan køres om, ellers er konsekvensen, at kampene først kommer med i opdateringen den 29. marts 2007. Der skal jo også rettes en masse datoer – i værste fald datoerne på hver enkelt kamp, men det må jeg lige tale med DIF folkene om.

Den anden mangel ved opdateringen er, at kampene fra senior GP finalestævnet heller ikke er kommet med. Det skyldes at arrangøren ikke har sørget for at få kampene med i systemet. Hvis man har brugt stævneprogrammet TTC er resultatfilen ikke blevet eksporteret til Idrætssystemet. Kampene kommer derfor først med i næste opdatering.

Her som i alle andre ratingtællende stævner og holdkampe er arrangementet ikke fuldendt, før man har indtastet/eksporteret de individuelle resultater.

Men ellers er alle periodens indtastede holdkampe fra DT og lokalunionernes holdturneringer med i opdateringen.

Forfatter: Peter Tranto
Kontaktperson e-mail: tranto@mail.dk