I december vil der hver dag blive lagt en kalenderlåge på hjemmesiden. En af idéerne med julekalenderen er, at din klubtræner vil lege med og sørge for at finde frem til, hvem på træningsholdet, der skal åbne dagens låge.

Julekalenderen er ikke forbeholdt ungdomsspillere – alle kan være med, hvis de er friske nok!

I halvdelen af de 24 låger (de ulige datoer) vil man nemlig finde en opgave, der skal løses af en spiller på træningsholdet.

Vi kan naturligvis ikke afsløre, hvad der gemmer sig bag lågerne, men sikkert er det, at der hver dag vil være et godt råd, som du kan tage med dig. Og så er der også en masse bordtennisspillere, der har fødselsdag frem mod jul.

Alle i træningsgruppen kan naturligvis være med, og vil man være med i julehyggen, så skal man love at fuldføre sin opgave inden juleaften.

Sådan kan I finde ud af, hvem der skal åbne lågerne

På hver træningsdag frem mod jul kan I bede jeres træner medbringe et spil kort. Læg det antal kort ud på bordet, som der er spillere på træningsholdet. Den der får lad os sige ”hjerter dame”, åbner lågen den efterfølgende ulige dato og får sin opgave.

Vi håber, at I rundt omkring i klubberne vil være med til at åbne lågerne i julekalenderen, der er tiltænkt som et hyggeligt og anderledes indslag, der endda i 12 af lågerne også indeholder en seriøs idé som supplement til klubtræningen.

Vi glæder os til jul – nu skal vi bare sove 24 gange mere…ho, ho, hooooo!

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk