4 kinesiske Grand Prix-sejre

Pga. tekniske problemer har flere resultater fra Brøndby BC’s Grand Prix-stævne ikke været at finde på bordtennisportalen før i eftermiddags. Men nu skulle alle resultater være tilgængelige. Se dem her

– Herre Senior Elite: Zhi Xu Wang, Sverige

Brøndby BC’s Grand Prix-stævne var 5.- og sidste afdeling i DBTU’s Grand Prix-serie. Læs herunder hvem der blev samlet vinder i de respektive 10 rækker.

Herre Elite senior

Wang Dian Yang fra svenske Österlen nåede finalen i Brøndby BC’s Grand Prix. Han blev samlet vinder med 350 point via to sejre og to finalenederlag. Yang vinder samlet foran Anders Lind, København, der ikke har deltaget i de to seneste Grand Prix-stævner. Anders Lind, Brønshøj nåede op på 162,5 point.
Det lykkedes for i alt 52 spillere at få Grand Prix-point i denne række i løbet af sæsonen.

Dame Elite senior

Sophie Walløe, Brønshøj vandt ikke noget Grand Prix-stævne, men løb alligevel med de 4.000,- kr. i 1. præmie som samlet vinder af Grand Prix-serien i dame elite. En finaleplads og tre x semifinaleplads (samlet 225 point) var nok til at gå forbi Wu Xiaoning fra Køge Bugt (200 point), der vandt de to sidste Grand Prix-stævner, men kom lidt for sent uf af starthullerne. Hun deltog ikke i de tre første.

Vinderne af den samlede Grand Prix-serie i henholdsvis herre elite senior Zhi Xu Wang (tv.) og dame elite single Sophie Walløe (th.).

Herrer U21

Li Tao, Greve viste sig at være helt suveræn i denne række i årets Grand Prix-serie, hvor han deltog fire gange og vandt fire gange. Det giver 400 point. På andenpladsen kom Mikkel Klint Stuhr, Vestegnen med 175 point.

Damer U21

Sofie Egeholt Bang, København tabte i denne sæson ikke en eneste kamp i denne række. Hun gjorde dermed herrernes U21-vinder kinesiske Li Tao kunststykket efter ved at deltage fire gange og vinde fire gange. Det giver 400 point og en check på 1.000,- kr. På andenpladsen kom Anisha Iyer, Greve med 325 point.

Vinderne af den samlede Grand Prix-serie i henholdsvis herre U21 Li Tao (tv.) og dame U21 Sofie Egeholt Bang (th.).

Herrejunior

Rasmus Storkehave, København vinder samlet med 375 point foran kinesiske Guo Wenjie, Holme Olstrup med 225 point. Rasmus vandt to Grand Prix-stævner, tabte én gang i finalen og nåede semifinalen to gange.

Damejunior (afgjort ved lodtrækning)

Da Sophie Walløe og Sofie Egeholt Bang stod totalt lige begge med 325 point efter to Grand Prix-sejre, én finaleplads og én semifinaleplads samt et stævne, hvor de ikke deltog, så blev der ved dommerbordet trukket lod om, hvem der skulle udråbes som vinder og have kuverten med de 1.000,- kr. for den samlede Grand Prix-sejr. Lodtrækningen faldt ud til Walløes fordel.

Vinderne af den samlede Grand Prix-serie i henholdsvis herrejunior Rasmus Storkehave (tv.) og damejunior Sophie Walløe (th.).

Drenge

Peter Trans, Hillerød var forhindret i at deltage i denne række ved Brøndby BC’s Grand Prix. Det betød dog ikke noget, for han var allerede før stævnet sikker på at vinde Grand Prix-serien samlet med 300 point. Lige efter med 275 point kommer Martin Buch Andersen, København og Sune Christian Petersen, Esbjerg.

Piger

En helt fantastisk Grand Prix-serie af både Louise Foldoy Steffens og Louise Andersen, der ved samtlige fem Grand Prix-stævner stod over for hinanden i finalen. Med 2-2 i finalesejre var der lagt op til spænding, da hele Grand Prix-serien skulle afgøres i Brøndby, hvor Louise Foldoy Steffens vandt og dermed nåede op på i alt 450 point mod Louise Andersens 425 point.

Vinderne af den samlede Grand Prix-serie i henholdsvis drenge Peter Trans (tv.) og piger Louise Foldoy Steffens (th.).

Yngre drenge

Mikkel Emborg, Greve der vandt de to sidste Grand Prix-stævner blev også samlet vinder med 400 point. Efter ham kommer Mathias Kyhn, Ribe med 287,5 point.

Yngre piger

Mie Schou (ikke at forveksle med Mie Skov) Salhauge, Smørum vandt tre Grand Prix-stævner og sluttede som samlet vinder med 425 point foran Jocefina Haagesen, Hvidovre med 325 point.

Vinderne af den samlede Grand Prix-serie i henholdsvis yngre drenge Mikkel Emborg (tv.) og yngre pige Mie Schou Salhauge (th.).

Se listen over samtlige spillere, der i denne sæson har hentet point i DBTU’s Grand Prix-serie. Klik her

Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk