14 danske medaljer

Det blev til i alt 14 medaljer fordelt med 6 guld, 5 sølv og 3 bronze ved de Nordeuropæiske Mesterskaber for veteraner, der i sidste weekend blev afholdt i Bergen i Norge.

Erling tre-dobbelt mester

Erling Nielsen, Slagelse gjorde rent bord og vandt ikke mindre end tre mesterskaber i single vandt han i finalen over Niels Ramberg. I 2014 skrev undertegnede en artikel her på hjemmesiden om Erling Nielsen. Læs den her

Charlotte Polk vandt 2 titler og 1 bronze, Karin Kruse Rytter vandt ligeledes 2 titler og 1 sølv og Jørgen Enevoldsen 1 titel med Karin i mixed double 50 år.

Mix double 70: 1. Erling Nielsen/Kari Gjengedal, Norge

En af medaljevinderne Oscar Søndberg har meddelt at dette var hans næstsidste turnering, inden han stopper med bordtennis. Han har også tidligere annonceret, at han ville vinde VM. Dermed har den danske humørbombe bosat i Norge lagt ekstra pres på sig selv inden det går løs ved veteran VM i Alicante fra 22.- 29. maj 2016 med ca. 4.600 deltagere.

Vinderne af mixed double 50 år, Karin Kruse Rytter og Jørgen Enevoldsen. Oscar Søndberg (nr. 3 fra højre) spiller sin sidste bordtennisturnering ved veteran VM i Alicante/Elche i Spanien i maj. Foto: Fra dppv.dk.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk