Rejser og rabatter

Danmarks Idræts-Forbund har lavet en hotelaftale med Scandic (læs mere om aftalen her) og nu også med Comwell (læs mere om aftalen her og her). 

 

Idrættens Rejsebureau er specialforbundenes og sportens egen service virksomhed, der hjælper dig med rejser, hvad enten du vil serviceres personligt, via mail eller på online maskine 24 timer i døgnet 365 dage om året. IR har et dybt kendskab til sportsrejser og hvad de indebærer fra bagage til kost og meget andet.

På vegne af sporten er der indgået aftaler med en række leverandører som nu omhandler:

SAS sportsprodukt kan du bestille både off -og online. Ud over at du er med til at optjene points til dit forbund eller klub er der flere fordele blandt andet ekstra bagage og sen billetudstedelse. Når du bruger online maskinen kan du også holde dine reservationer på SAS op til 24 timer før afgang. Dine egne points som du optjener via Euro bonus berøres ikke og er dine egne.

I forbindelse med Lufthansa og tilhørende luftfartsselskaber (Austrian. LOT, Swiss og Brussels Airlines) omfatter aftalen her også optjening af points og ekstra bagage. Dine egne points som du optjener via Euro bonus berøres ikke og er dine egne.

Idrættens Rejsebureau har desuden adgang til aftaler med andre leverandører herunder hotel og billeje, der kommer dig, dit forbund eller klub til gode.

Du går ind på www.idraettensrejsebureau.dk og registrerer dig under opret profil. Du kan også kontakte IR direkte:

Idrættens Rejsebureau
Brøndby Stadion 20
DK – 2605 Brøndby
Telefon (+45) 43262840 telefax 43262961
E-mail er fcm@fcmtravel.dk

Håndbog for rejser. Klik her

Læs mere her