Parasportens Dag

Har du lyst til at prøve verdens hurtigste spil? Så tilmeld dig bordtennis og kom til Parasportens Dag lørdag den 23. september 2017. Her kan du også møde en af bordtennissportens helt store kanoner Peter Rosenmeier, der vandt Paralympisk guld i den stående klasse 6 i Rio de Janeiro i 2016.

Bordtennis er både for dig, der har et fysisk handicap og dig, der har et udviklingshandicap. Det kan spilles af såvel stående som siddende spillere. Så er du under 24 år og synes det lyder spændende, så tilmeld dig på www.parasportensdag.dk senest lørdag den 16. september. På denne side finder du dagens program.

”Bordtennis er et spil, hvor man kan leve rigtig meget på hurtige reaktioner, og selv om man har et stort fysisk handicap, så kan man være med på et meget højt niveau. Jeg vil anbefale alle til at prøve det af – det er verdens fedeste sport”, udtaler Peter Rosenmeier.


Peter Rosenmeier efter at have vundet den sidste bold og dermed PL-guld i Rio de Janeiro i Brasilien i 2016.

Parasportens Dag er Parasport Danmarks årlige, landsdækkende sportsdag, hvor alle med interesse for parasport kan komme forbi og deltage eller hilse på. Dagen består af tre dele: Parasportens Stadion, Parasportens Marked og Parasportens Kontor.

Parasportens Stadion
Børn og unge har mulighed for at prøve forskellige sportsgrene – enten en helt ny idræt eller parasport for første gang. Idrætterne vil variere alt efter, hvor i landet man deltager. På Parasportens Stadion vil der også være mulighed for at møde nogle af parasportens danske eliteatleter, som vil støtte og give vejledning i netop deres idrætter. Deltagelse på Parasportens Stadion kræver tilmelding senest lørdag den 16. september. Fortæl os, hvilken idræt du gerne vil prøve, så har vi træner, udstyr og drikkedunk klar, når du kommer.

Parasportens Marked
Interesserede har mulighed for at spørge ind til forskellige idrætter og andet som kan have interesse inden for parasporten. På markedet vil det også være muligt at finde og høre om de idrætter, der ikke er mulighed for at prøve på Parasportens Stadion. Derudover kan deltagerne også møde og få masser af gode input fra interessante virksomheder og organisationer.

Parasportens Kontor
På Parasportens Kontor vil der være mulighed for at tale med Parasport Danmarks konsulenter. Her er ingen spørgsmål dumme, og alle er velkomne til at kigge forbi til en snak.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk