Nyt Kursusnavn – Konkurrence

Ord findes der mange af, men er du den, der finder det rette kursusnavn til vores nye trænerkursus på Trin 2, så udlodder uddannelsesudvalget, UDDU, 500 kr. til DBTU-uddannelse.

Årsagen til, at UDDU vil have kursusnavnet BAT-Træner ændret er, at begrebet BAT (Bordtennis Aldersrelateret Træningskoncept) forefindes på alle Trin i uddannelsen, og at BAT ikke er noget, der kun undervises på dette Trin 2-kursus.
Derfor er BAT-Træner ikke et retvisende navn.

UDDU har valgt at udbyde en konkurrence for at finde et retvisende navn.

For at finde et godt navn til kurset vil du måske gerne vide og forstå, hvad kurset og strukturen indeholder:
På Trin 1 lærer man de grundlæggende trænerfærdigheder. Trin 1 varer 48 timer.
På Trin 2 lærer man at planlægge træning, have ansvar for flere træningshold/trænere, får mange kompetencer som bordtennistræner og kan udvikle træningsmiljøer for alle aldersgrupper. Indholdsmæssigt er dette kursus på et højere niveau end de tidligere K1-K4, samt BAT-certificering. Man vil typisk komme til at agere i en mere ledende trænerrolle i en klub med flere hold. Der er eksamen. Trin 2 varer 110 timer.
På Trin 3 lærer man meget om idrætsgenerel trænerpraksis, reflekterer over egen praksis, skriver større opgaver og udvikler ny bordtennisrelateret viden og metoder. Der er flere eksamener. Man er delvis professionel. Trin 3 varer 195 timer.
På Trin 4 er man i et professionelt miljø, hvor man at udvikler organisatoriske trænerstrukturer og har med den absolutte elite at gøre. Trin 4 varer typisk flere år.

Kun medlemmer af klubber under DBTU kan indsende forslag.
Såfremt der er flere, der kommer med samme forslag til kursusnavnet, trækkes der lod.
UDDU udvælger det mest kvalificeret kursusnavn.

De 500 kr. gælder inden udgangen af 2019 og kan overrækkes til et andet medlem.

Forslag sendes til Poul Danborg pda@dbtu.dk og
konkurrencen forløber indtil d. 28. juni 2017 kl. 16.00.

Forfatter: Poul Danborg
Kontaktperson tlf.: 43262118
Kontaktperson e-mail: pda@dbtu.dk