Medlem nr. 100 fejret med manér

På billedet Carsten Frederiksen (i blå t-shirt), der blev medlem nr. 100 i Roskilde Ældre Motion (RÆM). Foto: Privat.

Hovedformand i RÆM, Ole Rasmussen kom kørende med en bardisk fyldt med små glas til alle spillerne og champagne til medlem nr. 100, Carsten Frederiksen, da Roskilde Ældre Motions mange medlemmer i tirsdags fejrede sig selv i Roskilde Kongrescenters hal d.

RÆM er Nordens største motionsforening med tæt på 2.500 medlemmer og snart 20 forskellige aktiviteter. Ole Rasmussen sagde i sin tale til de ca. 80 fremmødte spillere, at RÆM Bordtennis var Danmarks største bordtennisklub for 60+, og det skulle fejres i dag ved at bestyrelsen donerede en ny bordtennisrobot til den daglige træning.


Fra venstre mod højre er det RÆM bordtennis næstformand Viggo Toft, hovedformand i RÆM Ole Rasmussen, træner Ole Hückelkamp. RÆM bordtennisformand Jesper Hartung og træner Jørgen Friis Larsen. Foto: Privat.

“Vi har plads til flere endnu”, siger Ole Hückelkamp, cheftræner i RÆM.

Træning der batter

Foreningen er en del af konceptet ”BAT60+ – bordtennis resten af livet”. Her skal endnu flere seniorer i gang med bat og bold. Bag konceptet står DGI Bordtennis og Dansk Bordtennis Union.

Hygge fastholder

En stor del af BAT60+ er fokus på fællesskabet med god tid til hyggeligt samvær før, under og efter træningen. Her viser foreningslivet for alvor sine forcer. ”Det er alfa omega, at der er plads til hygge, fællesskabet og det sociale omkring spillet. Det er den bedste måde at sørge for, at spillerne kommer igen. Hvis du ved, at dine klubkammerater venter på dig, så er det svært at blive hjemme”, udtaler Johannes Klentz Jørgensen fra DGI bordtennis i en pressemeddelelse.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 41 14 17
Kontaktperson e-mail: ole.huckelkamp@force60.dk