Lige nu og her

Billedet er fra seneste årsmøde i DBTU.

DBTU har hjemtaget ledelsesopgaven af vore udviklingskonsulenter i forhold til det udviklingsprojekt, som vi har sat i gang i samarbejde med DIF. Ledelsesopgaven har i en periode ligget i Kontorfællesskabet (KUF) under DIF, men efter aftale med DIF står vi nu i DBTU selv for ledelsen af dette projekt.

DBTU har i en længere årrække haft en samarbejdsaftale med DHIF om handicap-bordtennis. Vi forhandler i øjeblikket om en forlængelse af denne aftale, som vi forventer at kunne underskrive i nærmeste fremtid. Aftalen omfatter både det elitemæssige med træningen i Brøndby frem mod Para-OL i 2016, men har også et mere bredt sigte med f.eks. fælles arrangementer, hvor der deltager både handicappede og raske spillere ved samme stævner.

NETU – som er det Nordeuropæiske Bordtennisforbund – afholder d. 20.-22. maj 2016 Nordeuropæiske mesterskaber i bordtennis i Oslo, Norge. Ved disse mesterskaber deltager de 5 nordiske lande samt de 3 baltiske lande. DBTU satser stærkt på medaljer hos både herrer og damer.

Som tidligere nævnt har bestyrelsen nedsat en arbejdsgruppen bestående af Peter Sundbæk, Lars Eckeroth, Allan Bentsen, Dorte Darfeldt og Arne Madsen, som skal styrke DBTU’s internationale arbejde. Arbejdsgruppen er så småt ved at komme i gang og første møde i gruppen forventes afholdt inden jul.

Læs referatet fra bestyrelsesmødet her

Forfatter: Bestyrelsen
Kontaktperson tlf.: 21 49 68 16
Kontaktperson e-mail: bjarneherlev@yahoo.dk