Kvalifikation til World Championship

Lørdag den 17. oktober kl. 9.30 afvikles i Hirtshals Idrætscenter det første af i alt syv danske kvalifikations-stævner til World Championship of Ping Pong, der afvikles den 22.- 24. januar 2016 i Alexandra Palace i London med en præmiesum på 100.000 $, hvor de 20.000 $ går til vinderen.

B 75 har fået licensen til at afvikle kvalifikationsstævner i Danmark. Det første stævne afvikles som nævnt i Hirtshals. Tilmelding senest den 11. oktober til Kurt Høholt Jensen. Ved stævnet er der kun en række som afvikles på tværs af alder og køn. Alle kan deltage. Deltagerpris 150,- kr. Der vil være præmier for hver påbegyndt otte spillere.

Der spilles med de originale Dunlop sandpapirbat, som er placeret på bordene. Der spilles bedst af tre sæt til 15, ved stillingen 14-14 spilles der kun til 15. Hver spiller kan én gang i hver kamp i egen serv sige ”dobbeltpoint” dette skal gøres senest, når man har opnået 11 point. Hvis modstanderen vinder bolden for han kun ét point.
Der spilles i 4-5 mands puljer, hvor efter der vil blive spillet cup-kampe. Deltagerantallet afgør om der vil blive spillet consolations-cup, hvor de to bedste vil komme med i det rigtige slutspil.

De fire bedste fra stævnet kvalificerer sig til den danske finale, derudover vil der efter hvert stævne blive uddelt fire wildcards til finalen som spilles den 19. december i Hirtshals. Ved finalestævnet kvalificerer de to bedste sig til VM i London i dagene 22.- 24. januar 2016.

De øvrige satellit-stævner er:
8. november: Nørreå
15. november: Ejby Sjælland
22. november: Læk Danske skole i SDU
29. november: Vejby Sjælland
12. december: Sjørring
19. december: (Finale) Hirtshals

Sidste år var det Istvan Moldovan og Jakub Dorocinski begge fra B 75, som vandt den danske afdeling og deltog ved VM.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 30 57 56 44
Kontaktperson e-mail: hoeholt.kurt@stofanet.dk