Kinesisk og estisk sejr

Estiske Valeria Petrova (billedet ovenfor), der er ny i dansk bordtennis og stiller op for Roskilde vandt dame elitesingle ved OB’s Grand Prix med finalesejr på 3-1 i sæt over den tredobbelte danske mester fra 2014 Pernille Agerholm, Viby BTK.

Wang Dianyang, der til daglig spiller for den svenske eliteserieklub Österlen BTK, vandt for andet år i træk herresingle ved OB’s Grand Prix.
OB’s cubanske førstesingle Andy Pereira, der i semifinalen havde besejret den danske landsholdsspiller fra Københavns BTK Kasper Sternberg Sjelle med 3-1 i sæt, tabte den velspillede finale til Wang med 1-3 i sæt efter at have vundet første sæt.
Wang Dianyang vandt sin semifinale over en anden dansk landsholdsspiller OB’s Morten Hyrup Rasmussen med 3-0 i sæt.

Wang Dianyang blev i sidste sæson en suveræn vinder af DBTU’s Grand Prix-serie, hvor han ud over at vinde OB’s Grand Prix også vandt Københavns Grand Prix og desuden blev nr. 2 i både Roskildes Grand Prix og Brøndby BC’s Grand Prix. Han deltog ikke i Sisu/MBK’s Grand Prix.
I denne sæsons samlede Grand Prix-serie fører Kasper Sternberg Sjelle suverænt med 250 point efter at have vundet de to første Grand Prix-stævner i henholdsvis Valby og Brabrand. Se den samlede Grand Prix-stilling efter OB’s Grand Prix nederst.

Wang Dianyang med checken efter at han i sidste sæson vandt den samlede Grand Prix-serie.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk