Groth klar til Korea Open

Dato: 
18.04.2017

- hvor han er seedet som nr. 16

Efter lørdagens sejr over nr. 22 på verdensranglisten Hugo Calderano fra Brasilien har Jonathan Groth sat kursen mod Incheon for at deltage i Korea Open.

Groth er vel ankommet sammen med coach Linus Mernsten. Det forlyder, at de begge kæmper lidt med tidsomstillingen.

Jonathan har efter ankomsten i går trænet et kort pas med tyske Steffen Mengel og her til formiddag træner han med rumænske Ovidiu Ionescu (billedet).

"Der er meget fokus på, at finde timing og vænne sig til den nye bold, der anvendes for første gang, og som fremover bliver den officielle World Tour bold", siger Linus Mernsten.
Jonathan Groth er som 16. seedet direkte i hovedturneringen. Han spiller første runde torsdag mod Ning Gao, Singapore (nr. 51 på vr.). Vinder han den kamp, står han til at møde Timo Boll, Tyskland. I herredouble stiller europamestrene Groth/Franziska igen op sammen. De møder Ovidiu Ionescu, Rumænien/Anton Källberg, Sverige i første runde på torsdag.

"Det bliver spændende at at, hvordan spillet bliver med de nye bolde. Jag tror på flere rallies, og at serv og retur bliver lidt anderledes. Det er min første turnering siden min skade, så det bliver interessant at se, hvor jeg står", siger en positiv Jonathan Groth.

Følg Korea Open her

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: