Flere spillere udtaget til ungdoms-EM

Der er udtaget yderligere fem spillere til ungdoms-EM fra 8.- 17. juli i Zagreb, Kroatien.

Herrejunior: Anders Lind og Thor B. Christensen, begge Brønshøj støder til Andreas Dilling og Rasmus K. Mikkelsen.
Damejunior: Line Tækker Tarbensen, Esbjerg og Louise Jakobsen, Greve udgør holdet sammen med Sophie Walløe og Nicoline Koefoed. Louise Foldøy Steffens, Brønshøj deltager i single, double og mixed double.

”Udtagelsen til U-EM i år har som altid været en svær og lang proces. Jeg har haft rigtig mange samtaler med alle klubtrænerne, og jeg synes truppen ser spændende ud. Damejunior-udtagelsen stod imellem tre piger, som hele året har været meget jævnbyrdige. Jeg fortalte de involverede klubtrænere min idé om, at den spiller der ikke var på holdet, fik muligheden for at komme til Zagreb og spille single, double og mixed, og her var der fuld opbakning”, siger Christoffer Petersen, og fortsætter: ”Anders er udtaget til sit første EM som junior. Anders har den sidste tid udviklet sig menneskeligt og fysisk, og jeg har en tro på, at han kan holde til en lang og krævende slutrunde. Kan han det, så ved vi alle hvor dygtig en spiller han er, og så har vi et juniorhold, som har en reel mulighed for at spille op med de bedste nationer”.

Efter 6-nations 3-5/6 i Tours, Frankrig vil Christoffer Petersen finde ud af, hvem der skal følge Peter Svenningsen på drengeholdet.

DBTU stiller ikke med et pigehold ved ungdoms-EM.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk