Blogindlæg fra Oliver P.

Hver anden uge kan man her på siden læse blogindlæg fra eleverne omhandlende træning, skolegang og trivsel på Brøndby Idrætsefterskole. Oliver Petersen har skrevet det første blogindlæg. Læs hans beretning herunder:

Søndag den 9/8 startede jeg mit tredje år på Brøndby Idrætsefterskole. I de to første uger havde vi introforløb, som gik ud på at få et kendskab til skolen, personerne og området. Vi havde mange aktiviteter, hvor det handlede om at skabe et godt sammenhold i vores basis gruppe. Derfor lavede vi en masse samarbejdsøvelser, hvor vi skulle cykle i nærområdet og løse opgaver sammen. Efter det forløb synes jeg, at vi er blevet tætte sammen.
Bordtennis har vi ikke haft det store af her i starten, men der har været nogle huller i programmet, hvor vi har haft selvtræning med hinanden. Vi var også ude at løbe med Jesper Bundgaard (Basisleder) og Christoffer Stuff (Ungdomsansvarlig).
I løbet af ugen har vi også haft en snak om målsætninger, hvor vi bl.a. lavede en øvelse, hvor vi blev sendt midt ud på en græsplæne og slet ikke havde fået nogle mål andet end, at det gik ud på at vinde. Folk blev helt vildt ivrige og prøvede på mange mærkelige forskellig ting for at løse opgaven. Det viser, hvor vigtigt det er at have et mål. Da vi gik hjem på weekend, fik vi et papir, hvor vi skulle skrive nogle af de mål ned, som vi har for det kommende år.
Efter mine 2 år på Brøndby Idrætsefterskole ved jeg nu, hvor vigtigt det er, at have styr på tingene udenom sporten (Life skills). De første 2 år har jeg haft mest fokus på alt det uden om min sport, og det gør, at jeg i det kommende år kan have meget mere fokus på sporten. Jeg vil arbejde hårdt for, at det bliver et godt år, hvor jeg når de mål, som jeg har sat mig både sportsligt, fagligt og mentalt.

Hvis man er interesseret i at vide mere om, hvad samarbejdet imellem Brøndby Idrætsefterskole og DBTU handler om, så kontakt viceforstander Martin Lund på tlf.: 60 22 20 59 eller mail: martin@brondby-ie.dk eller elitekoordinator Christoffer Petersen på tlf.: 43 26 21 10 eller mail: christoffer.petersen@dbtu.dk. Brøndby Idrætsefterskole holder ligeledes Åbent Hus, når der er efterskolernes dag lørdag den 26. september. Her vil man kunne møde elever og lærere, høre hvad skolen tilbyder samt meget andet. Læs mere her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk